Presentatie over “Beelddenken” aan schoolteam

Willen jullie als schoolteam meer informatie over beelddenken? Wat is het, waar herken je een beelddenker aan, hoe leert een beelddenker en welke problemen doen zich voor bij lezen en rekenen? Willen jullie tips en handvatten over hoe je de beelddenker kunt helpen in de klas? Dan is een presentatie over beelddenken, bijvoorbeeld tijdens een team- of studiedag, een goede start om meer over deze wijze van informatieverwerking te leren.

Op deze website kun je onder het menu “Beelddenken” alvast meer achtergrondinformatie vinden.

Wil je vrijblijvend met me sparren of een presentatie over “Beelddenken” iets voor jullie schoolteam is?

Voel je welkom om vrijblijvend contact met me op te nemen:

Blijf niet langer rondlopen met twijfels die aan je blijven knagen.  

Het handigste is dat je een e-mail stuurt naar info@kinderpraktijklandgraaf.nl, of gebruik het contacformulier, met daarin kort vermeld:

  • de naam van jullie school;
  • je vraag of probleem; 
  • je telefoonnummer;
  • je Skypenaam als je gebruik wilt maken van een gratis Skypesessie.

Ik neem dan contact met je op om een gratis telefonisch contact of gratis Skypesessie met je af te spreken. Tijdens dit eerste contact leren we elkaar alvast een beetje kennen. Daarna bekijken we of vervolg al dan niet gewenst is. 

Bel je me liever? Dat mag ook. Ik kan je echter niet altijd direct te woord staan; spreek in dat geval je telefoonnummer en vraag in, dan bel ik je terug.

Ik wil je vragen om me niet te contacteren via Facebook of Whatsapp en dergelijke, want dan raak ik het overzicht kwijt. Mail of bel me alsjeblieft :-).

Get a Quote