Hoe help ik mijn leerling verder?

Ben je leerkracht en heb je vragen over de ontwikkeling of didactische of pedagogisch aanpak van een leerling? Bijvoorbeeld omdat er sprake is ontwikkelingsproblematiek of beelddenken? Heb je al van alles geprobeerd maar kom je niet verder? Wil je hierover overleggen of wil je dat een professional met je meekijkt en je handvatten geeft zodat je weer verder kunt? Of wil je hulp voor een specifieke leerling in de klas?

Wil je vrijblijvend met me sparren over een je vraag?

Voel je welkom om vrijblijvend contact met me op te nemen:

Het handigste is dat je een e-mail stuurt naar info@kinderpraktijklandgraaf.nl, of gebruik het contactformulier, met daarin kort vermeld:


– de naam van jullie school;
de naam en het e-mailadres van de contactpersoon;

– je vraag of probleem;

– je telefoonnummer;

– je Skypenaam als je gebruik wilt maken van een gratis Skypesessie.

 

Ik neem dan contact met je op je om je vraag te bespreken en al dan geen vervolg af te spreken. Bel je me liever? Dat mag ook. Ik kan je echter niet altijd direct te woord staan; spreek in dat geval je telefoonnummer en vraag in, dan bel ik je terug.

Ik wil je vragen me niet te contacteren via Facebook of Whatsapp en dergelijke, want dan raak ik het overzicht kwijt. Mail of bel me alsjeblieft :-).

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Get a Quote