Overleg met leerkracht of schoolteam

Wanneer ik je kind begeleid, is het mogelijk om samen met jou op school over zaken te overleggen wanneer dit wenselijk is. Voorwaarde is wel dat school hiervoor openstaat en hiervoor toestemming geeft. Ook de gezaghebbende ouder(s) moeten hier (allebei) schriftelijk toestemming voor geven. 

Het is wel belangrijk dat je je realiseert dat ik alleen uitleg of advies aan de leerkrachten of het schoolteam kan geven; ik ben niet in de positie om school zaken op te leggen of ergens toe te dwingen. Resultaten of garanties kan ik je zodoende niet geven.  

Wil je vrijblijvend met me sparren over een gesprek op school?

Voel je welkom om vrijblijvend contact met me op te nemen:

Blijf niet langer rondlopen met twijfels die aan je blijven knagen.  

Het handigste is dat je een e-mail stuurt naar info@kinderpraktijklandgraaf.nl, of gebruik het contacformulier, met daarin kort vermeld:

  • je vraag of probleem 
  • je telefoonnummer
  • je Skypenaam als je gebruik wilt maken van een gratis Skypesessie

Ik neem dan contact met je op om een gratis telefonisch contact of gratis Skypesessie met je af te spreken. Tijdens dit eerste contact leren we elkaar alvast een beetje kennen en verhelderen we de hulpvraag. Daarna bekijken we of vervolg al dan niet gewenst is. 

Bel je me liever? Dat mag ook. Ik kan je echter niet altijd direct te woord staan; spreek in dat geval je telefoonnummer en vraag in, dan bel ik je terug.

 

Ik wil je vragen om me niet te contacteren via Facebook of Whatsapp en dergelijke, want dan raak ik het overzicht kwijt. Mail of bel me alsjeblieft :-).

Get a Quote