Chicco 00009519000000 Slider Small Vespa Multi-Coloured Baby Products

Chicco 00009519000000 Slider Small Vespa Multi-Coloured

Chicco 00009519000000 Slider Small Vespa Multi-Coloured Baby Products Baby Products Chicco 00009519000000 Slider Small Vespa Multi-Coloured Baby Products Chicco 00009519000000 Slider Small Vespa Multi-Coloured Baby Products Chicco 00009519000000 Slider Small Vespa Multi-Coloured Chicco 00009519000000 Slider Small Vespa Multi-Coloured Baby Products

lights and music, 2 in 1: Supported driving with removable stabilisers to provide stability for beginners, Free delivery and returns on eligible orders, Free driving for advanced users, Electronic module with horn noise, tank and engine indicator, Electronic module with horn noise, The youngest can ride the famous city scooter on this Vespa ride, Free driving for advanced riders, Baby Products Chicco 00009519000000 Slider Small Vespa Multi-Coloured, Buy Chicco 00009519000000 Slider Small Vespa Multi-Coloured at UK, tank and engine display, Chicco 00009519000000 Slider Small Vespa Multi-Coloured: Baby, as well as lights and music, 2 in : supported driving with removable stabilisers to provide stability for beginners, With realistic details and sounds for a 360° Vespa experience, Chicco 00009519000000 Slider Small Vespa Multi-Coloured Baby Products, Product Description This Vespa slider will allow the youngest to ride the famous city scooter, With realistic details and sounds for a 30° Vespa experience

Chicco 00009519000000 Slider Small Vespa Multi-Coloured Baby Products
Chicco 00009519000000 Slider Small Vespa Multi-Coloured Baby Products

In slechts enkele sessies: beter leren – beter lezen & rekenen – beter ontwikkelen & opvoeden

Lig je ´s nachts wakker omdat jij je zorgen maakt over leerproblemen of de ontwikkeling van je kind of leerling? Zit het er wel in, maar het komt er niet uit?
Of heb je twijfels over de opvoeding van je kind of over de aanpak van je leerling?
Wil je verbetering door middel van kortdurende hulp (in een of enkele sessies)? Ja? Lees dan verder.

————————————————————–

Bij mij (pedagoog) kun je als ouder, leerkracht, kind (in de regio Parkstad, Zuid- en Midden-Limburg) terecht voor kortdurende hulp
middels advies en/of begeleiding, bij problemen met leren lezen, spellen, rekenen & klokkijken, leren leren of bij vragen rondom ontwikkelen & opvoeden.
Op deze website lees je hoe en wanneer ik je kan helpen. Je kunt op elke pagina naar beneden scrollen voor meer informatie en voor mijn contactgegevens; voel je welkom om je vragen te stellen. Je kunt door de website navigeren via de buttons die op de pagina’s staan of via het menu bovenaan de pagina.

Leren leren

Heeft je kind (vanaf groep 8, +/- 11 jaar) problemen met plannen, organiseren, concentratie, motivatie of faalangst? Vind je kind school maar saai? Maak je je zorgen dat je kind “het papiertje” straks niet haalt? Wil je je kind snel (in vijf sessies) handvatten bieden om gemakkelijker, efficiënter en gemotiveerder te leren? Ja? Klik dan (onder de roze balk) op: “Ik leer leren”.

Lezen & Rekenen

Heeft je kind problemen met lezen, spellen, rekenen, automatiseren of klokkijken? Wil je in een paar sessies (dus geen ellenlang traject) effectieve technieken leren om de lees- en rekenresultaten te verbeteren? Ja? Klik dan (onder de roze balk) op: “Beelddenken” voor achtergrondinformatie over de leerproblemen of op “Ik leer anders” voor de aanpak van de leerproblemen.

Ontwikkelen & opvoeden

Twijfel je over de ontwikkeling of opvoeding van je kind? Is er een diagnose en je weet niet hoe verder? Blijven je twijfels knagen of lig je er ’s nachts zelfs wakker van? Heb je behoefte aan hulp of een steuntje in de rug? Gewoon even een gesprek met iemand die buiten je situatie staat? Of een stukje kortdurende oplossingsgerichte begeleiding, zodat je weer de goede richting op kunt?Ja? Klik (onder de roze balk) op: Opvoedhulp.

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie:

Chicco 00009519000000 Slider Small Vespa Multi-Coloured

Beelddenken

Lees hier meer over
beelddenken,
tot welke lees- en reken-problemen dit kan leiden,
hoe je na kunt gaan of jouw kind deze visuele leerstijl heeft en
hoe ik je kind in slechts enkele sessies vooruit help.

Ik leer anders

Lees hier hoe deze training
je kind in slechts enkele sessies helpt de lees-, spellings-, rekenresultaten 
en het klokkijken
te verbeteren.

Ik leer leren

Lees hier hoe deze kortdurende training je kind helpt om
beter te leren, te plannen en organiseren, de concentratie en motivatie te verbeteren en
hoe om te gaan met faalangst.

Opvoedhulp

Lees hier bij welke vragen over ontwikkelen en opvoeden
ik je verder kan helpen.

Of neem vrijblijvend contact met me op:

Blijf niet rondlopen met twijfels of vragen die aan je blijven knagen. Soms ben je met een enkel gesprek of met een paar sessies hulp alweer op de juiste weg. Een eerste telefonisch gesprek/intake is sowieso vrijblijvend (je zit nergens aan vast) en kost je niets (gratis), dus voel je welkom om je vragen te stellen.

Het handigste is dat je een e-mail stuurt naar info@kinderpraktijklandgraaf.nl, of gebruik het contactformulier hiernaast, met daarin kort vermeld:

  • je vraag of probleem
  • je telefoonnummer

Ik bel je dan terug om je vraag te bespreken en al dan geen vervolg af te spreken. Bel je me liever? Dat mag ook. Ik kan je echter niet altijd direct te woord staan; spreek in dat geval je telefoonnummer en vraag in, dan bel ik je terug.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Get a Quote