Me To You Tiny Tatty Teddy Cloth Book G92Q0121 Baby Products

Me To You Tiny Tatty Teddy Cloth Book G92Q0121

Me To You Tiny Tatty Teddy Cloth Book G92Q0121 Baby Products Baby Products Me To You Tiny Tatty Teddy Cloth Book G92Q0121 Baby Products Me To You Tiny Tatty Teddy Cloth Book G92Q0121 Me To You Tiny Tatty Teddy Cloth Book G92Q0121 Baby Products Me To You Tiny Tatty Teddy Cloth Book G92Q0121 Baby Products

Box Contains x Cloth book, 'Count with Tiny Tatty Teddy' soft cloth book, It’s never too early to start reading with your child, Product Description Entertain your baby or toddler with this cute ‘Count with Tiny Tatty Teddy’ cloth book, neutral colours, Me To You Tiny Tatty Teddy Cloth Book G92Q0121 Baby Products, Me To You Tiny Tatty Teddy Cloth Book: Baby, Me To You Tiny Tatty Teddy Cloth Book G92Q0121, Tiny Tatty Teddy is a loveable grey teddy bear with a blue nose and a warm heart, Introduce your baby or toddler to numbers with simple counting from 1 to 5, Featuring Tiny Tatty Teddy from Me to You

Me To You Tiny Tatty Teddy Cloth Book G92Q0121 Baby Products, This adorable Me to You teddy bear appears on a fantastic range of beautiful baby and toddler products, your baby or toddler can play enjoy playing with the soft squashy pages, Machine-washable, the loveable grey teddy bear with a blue nose and warm heart, He has soft fur and cute patches, Adorable Tiny Tatty Teddy artwork on every page, Gorgeous designs feature soft, featuring bold artwork and designs for numbers to 5, which means that Tiny Tatty Teddy gifts are perfect for baby girls and boys, and when you’ve finished the book, and he’s always looking for cuddles, Me To You Tiny Tatty Teddy Cloth Book G92Q0121 Baby Products, Great prices on your favourite Baby brands plus free delivery and returns on eligible orders

Me To You Tiny Tatty Teddy Cloth Book G92Q0121 Baby Products
Me To You Tiny Tatty Teddy Cloth Book G92Q0121 Baby Products
Me To You Tiny Tatty Teddy Cloth Book G92Q0121 Baby Products
Me To You Tiny Tatty Teddy Cloth Book G92Q0121 Baby Products

In slechts enkele sessies: beter leren – beter lezen & rekenen – beter ontwikkelen & opvoeden

Lig je ´s nachts wakker omdat jij je zorgen maakt over leerproblemen of de ontwikkeling van je kind of leerling? Zit het er wel in, maar het komt er niet uit?
Of heb je twijfels over de opvoeding van je kind of over de aanpak van je leerling?
Wil je verbetering door middel van kortdurende hulp (in een of enkele sessies)? Ja? Lees dan verder.

————————————————————–

Bij mij (pedagoog) kun je als ouder, leerkracht, kind (in de regio Parkstad, Zuid- en Midden-Limburg) terecht voor kortdurende hulp
middels advies en/of begeleiding, bij problemen met leren lezen, spellen, rekenen & klokkijken, leren leren of bij vragen rondom ontwikkelen & opvoeden.
Op deze website lees je hoe en wanneer ik je kan helpen. Je kunt op elke pagina naar beneden scrollen voor meer informatie en voor mijn contactgegevens; voel je welkom om je vragen te stellen. Je kunt door de website navigeren via de buttons die op de pagina’s staan of via het menu bovenaan de pagina.

Leren leren

Heeft je kind (vanaf groep 8, +/- 11 jaar) problemen met plannen, organiseren, concentratie, motivatie of faalangst? Vind je kind school maar saai? Maak je je zorgen dat je kind “het papiertje” straks niet haalt? Wil je je kind snel (in vijf sessies) handvatten bieden om gemakkelijker, efficiënter en gemotiveerder te leren? Ja? Klik dan (onder de roze balk) op: “Ik leer leren”.

Lezen & Rekenen

Heeft je kind problemen met lezen, spellen, rekenen, automatiseren of klokkijken? Wil je in een paar sessies (dus geen ellenlang traject) effectieve technieken leren om de lees- en rekenresultaten te verbeteren? Ja? Klik dan (onder de roze balk) op: “Beelddenken” voor achtergrondinformatie over de leerproblemen of op “Ik leer anders” voor de aanpak van de leerproblemen.

Ontwikkelen & opvoeden

Twijfel je over de ontwikkeling of opvoeding van je kind? Is er een diagnose en je weet niet hoe verder? Blijven je twijfels knagen of lig je er ’s nachts zelfs wakker van? Heb je behoefte aan hulp of een steuntje in de rug? Gewoon even een gesprek met iemand die buiten je situatie staat? Of een stukje kortdurende oplossingsgerichte begeleiding, zodat je weer de goede richting op kunt?Ja? Klik (onder de roze balk) op: Opvoedhulp.

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie:

Me To You Tiny Tatty Teddy Cloth Book G92Q0121

Beelddenken

Lees hier meer over
beelddenken,
tot welke lees- en reken-problemen dit kan leiden,
hoe je na kunt gaan of jouw kind deze visuele leerstijl heeft en
hoe ik je kind in slechts enkele sessies vooruit help.

Ik leer anders

Lees hier hoe deze training
je kind in slechts enkele sessies helpt de lees-, spellings-, rekenresultaten 
en het klokkijken
te verbeteren.

Ik leer leren

Lees hier hoe deze kortdurende training je kind helpt om
beter te leren, te plannen en organiseren, de concentratie en motivatie te verbeteren en
hoe om te gaan met faalangst.

Opvoedhulp

Lees hier bij welke vragen over ontwikkelen en opvoeden
ik je verder kan helpen.

Of neem vrijblijvend contact met me op:

Blijf niet rondlopen met twijfels of vragen die aan je blijven knagen. Soms ben je met een enkel gesprek of met een paar sessies hulp alweer op de juiste weg. Een eerste telefonisch gesprek/intake is sowieso vrijblijvend (je zit nergens aan vast) en kost je niets (gratis), dus voel je welkom om je vragen te stellen.

Het handigste is dat je een e-mail stuurt naar info@kinderpraktijklandgraaf.nl, of gebruik het contactformulier hiernaast, met daarin kort vermeld:

  • je vraag of probleem
  • je telefoonnummer

Ik bel je dan terug om je vraag te bespreken en al dan geen vervolg af te spreken. Bel je me liever? Dat mag ook. Ik kan je echter niet altijd direct te woord staan; spreek in dat geval je telefoonnummer en vraag in, dan bel ik je terug.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Get a Quote